Achtergrond Sadhna

Wie ben ik?
Door de discrepantie in mijn functioneren als PA, ooit ontstaan door het verschil in beleving tussen mijn werkgever en mij, deed mij stoppen met mijn baan! De oorzaken die hieraan ten grondslag lagen, intrigeerden mij en ik ging me verdiepen in de psychologische achtergronden van gedrag binnen een zakelijke omgeving. Ik richtte mij op Bedrijfscounselling en Transactionele Analyse.

Parallel aan mijn ontwikkeling als mens en functionaris, raakte ik ook geïnspireerd door beweging en volgde de studies Indiase klassieke tempeldans, danstherapie, bewegingsexpressie  en Transactionele Analyse (TA). In het bedrijfsleven zijn we vooral ‘hoofd’zakelijk bezig. Wat beweegt echter jou en de ander in de interactie met elkaar? Een antwoord op deze vraag vond ik door workshops te ontwikkelen voor het bedrijfsleven.

Bedrijfscounselling
Alle opgedane kennis en gerelateerde praktijkervaringen zijn inmiddels gekoppeld aan het nieuwe beroep als bedrijfscounsellor. Van hieruit creëer ik waarde voor het bedrijfsleven door medewerkers op zowel organisatie als individueel niveau beter te laten presteren. De jonge vrouw in ontwikkeling heeft vooral mijn grootste aandacht.

Deze High Performance Werkwijze is gelijk aan Sadhana in Counselling die afgeleid is van de dansentiteit Sanstha Amrit (Continuïteit in Dynamiek) Vrij vertaald betekent Sadhana of Sadhna: de beoefening van aandacht in hetgeen je dagelijks doet en wie je werkelijk wilt zijn!

Lees meer:

Deze pagina delen

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn